Peter Huisman
Piano/keyboards – Woensdag

Peter is de oprichter van Muziekschool Soundcheck. Hij studeerde in 2010 af van de Herman Brood Academie te Utrecht waarna hij in 2011 begon met de muziekschool. In 2016 heeft hij een album geschreven, geproduceerd en uitgebracht op vinyl met zijn toenmalige band Whitley SD. Inmiddels is Peter ook werkzaam als Media Manager bij IYUNO, een nasychronisatiestudio in Hilversum.

Jesper Albers
Drums – Woensdag

Jesper is na Peter het langst actief als docent bij Soundcheck. Hij studeerde in 2012 af van de Herman Brood Academie waarna hij kwam werken als docent bij onze muziekschool. Hij speelt als drummer bij The Paceshifters waarmee hij wereldwijd meerdere malen tournees heeft gespeeld. Ook is hij actief als invaldrummer en heeft hij wat projecten naast zijn werkzaamheden bij ons zoals Prestcold Molly.

Jelmer Bron
Gitaar – Dinsdag en woensdag

Jelmer heeft als tweede lichting de Herman Brood Academie doorgelopen. Hij studeerde in 2011 af om vervolgens door te studeren op de HKU. Nu heeft Jelmer, naast dat hij gitaarles geeft, een eigen opnamestudio in Bilthoven.

Fabienne Verhoef
Zang – Vrijdag

Fabienne geniet op het moment nog haar laatste jaar op de Herman Brood Academie. Ze geeft sinds 2019 les en richt zich vooral op technieken en goede houding. En als dat in orde is samen songs uitwerken om zo praktijkgericht aan je stem te werken.

Axel Limbeek
Drums – Maandag

Axel begon al vroeg met drummen en heeft heel veel ervaring op gedaan bij verschillende docenten. Hij heeft meegedaan aan talentenshows en kwam zelfs in de finale van RTL’s Superkids.